Hvala na poverenju.

Trenutno nemamo podatak.

Novi Beograd

UŠĆE Shopping Center je omiljeno mesto za šoping i nezaboravne trenutke, koji nudi sve najbolje na jednom mestu. UŠĆE Shopping Center je mesto za sve vaše želje!

Trenutno nemamo podatak.

Big Fashion

Očekuje vas preko 100 prodavnica najpoznatijih svetskih i domaćih brendova na dva nivoa i treći sprat posvećen gastronomiji, opuštanju i zabavi, sa velikim izborom restorana, 8 bioskopskih sala, dečjom igraonicom i predivnim pogledom na Dunav. BIG FASHION - idealna destinacija gde je vaš svet uvek u centru pažnje.

Trenutno nemamo podatak.

Shopping centar Karaburma

Shopping centar Karaburma je veliki trgovinski objekat izgrađen u beogradskom naselju Karaburma, na oko pet kilometara od najužeg centra!

Trenutno nemamo podatak.

Pašino brdo Tržni centar

Tržni centar "Pašino brdo" se nalazi na uglu Bačvanske i Gospodara Vučića.U Tržnom centru Pašino brdo pronaći ćete gotovo sve što Vam je potrebno.

Trenutno nemamo podatak.

BN BOS

N BOS Poslovni Centar Otvoren u martu, 2009. godine, 25.000 m2 potpuno opremljen višenamenski objekat, 10.000 m2 komercijalnog i kancelarijskog prostora, 5.000 m2 magacinskog i proizvodnog prostora. Strateški na veoma dobroj lokacij: pored auto puta Beograd-Novi Sad (500m), 3 km od auto puta Beograd-Zagreb neposredno pored novog mosta na Dunavu: Zemun-Borča (300m) i u dir. vezi sa Zrenjeninom i Pančevom. Lako dostupan gradskim prevozom iz više delova grada

Trenutno nemamo podatak.

TC Banjica

TC Banjica sa ponosom ističe prisutnost preko 70 butika ženske, muške i dečije gardarobe visokog kvaliteta i dizajna, zavesa i draperija, kao i prodavnica igračaka, balona, nakita, mobilnih uređaja, knjižara, galerija, kozmetičkih i frizerskih salona, menjačnica, prodavnica renomiranih proizvođača naočara i satova, parfimerija…

© 2018 Sva prava zadrzana.