Hvala na poverenju.

Trenutno nemamo podatak.

METALIK - PLAST

METALIK-PLAST se već 37 godina uspešno bavi proizvodnjom proizvoda od plastike, metala i gume. Proizvodimo predmete za domaćinstva i neke privredne delatnosti, kao što su: građevinarstvo, poljoprivreda, ugostiteljstvo itd.. Naše proizvode karakteriše pre svega kvalitet, funkcionalnost, dizajn, široka paleta boja i najpovoljnije cene na našem tržištu.

Trenutno nemamo podatak.

SANJA PLAST

Sanja Plast je osnovana 1995. godine i od početka se bavi proizvodnjom predmeta od brizgane plastike za industriju i široku potrošnju. Naš proizvodni pogon čine moderne, efikasne mašine i alati ali naši dizajneri rade u skladu sa tradicijom, pa tako naši proizvodi zadovoljavaju ukus svakog potrošača.

Trenutno nemamo podatak.

Borplastika eko d.o.o.

Firma Borplastika eko d.o.o. je osnovana 2009. godine u Novom Sadu i deo je kompanije Bor-plastika d.o.o. Bor-plastika d.o.o. osnovana je 1997. godine, u potpuno privatnom vlasništvu. Od male ali perspektivne firme, razvila se u renomiranu, poznatu i od struke priznatu kompaniju, koja nudi širok spektar proizvoda od termoplastike.

Trenutno nemamo podatak.

PERDOMO PLAST

U našem sklopu postoje dva veleprodajna objekta i jedan maloprodajni objekat. Težimo da našim kupcima pružimo kvalitetne proizvode i korektne cene. Naši proizvodi su nezaobilazni deo svake kuće ili kancelarije. Uvek smo tu za vas.

Trenutno nemamo podatak.

Dali ko

Od igle do lokomotive - od plastike ! Veliki izbor proizvoda. Zahvaljujući kvalitetu proizvoda, povoljnim cenama i iznad svega, korektnom poslovanju, danas uživamo veliki ugled među našim kupcima u Srbiji.

© 2018 Sva prava zadrzana.