Hvala na poverenju.

Trenutno nemamo podatak.

AMS Osiguranje a.d.o.

Na preko 250 prodajnih mesta širom Srbije, uključujući i granične prelaze, AMS Osiguranje a.d.o. potencijalnim klijentima nudi mogućnost zaključivanja polisa iz oblasti: obaveznog osiguranja vozila, auto kasko osiguranja, putnog zdravstvenog osiguranja, osiguranja od posledica nesrećnog slučaja – nezgode, kasko light osiguranja i imovinskog osiguranja. Rasprostranjena prodajna mreža, ažurnost prilikom isplate štete, stručan kadar i profesionalan odnos prema klijentima, samo su neke od karakteristika "AMS Osiguranje" a.d.o.

Trenutno nemamo podatak.

Wiener Städtische osiguranje a.d.o.

Wiener Städtische Osiguranje deo je vodeće austrijske osiguravajuće kompanije Vienna Insurance Group, lidera u centralnoj i istočnoj Evropi, sa tradicijom dugom skoro dva veka.Vienna Insurance Group posluje u 25 zemalja i ima 25.000 zaposlenih. Preko 1.000 naših zaposlenih, u više od 40 prodajnih mesta širom Srbije, predstavlja podršku našim klijentima i svima onima koji žele život bez brige.

Trenutno nemamo podatak.

Dunav osiguranje

Kao akcionarsko društvo za poslove osiguranja, reosiguranja, saosiguranja i ostalih usluga u osiguranju, Dunav osiguranje je jedina kuća na domaćem tržištu registrovana za sve vrste osiguranja (više od 90 proizvoda).Sva istraživanja tržišta ukazuju da je Kompanija Dunav osiguranje najjači srpski brend u osiguranju. Bez preterivanja se može reći da je Kompanija Dunav osiguranje sinonim za osiguranje u Srbiji.Brzina i fleksibilnost u radu, starosna i obrazovna struktura zaposlenih, stručno usavršavanje kadrova, uvođenje novih vrsta i modusa osiguranja, kao i ono najvažnije – brza isplata šteta u realnim iznosima, obezbeđuje Kompaniji Dunav osiguranje lidersku poziciju na domaćem tržištu osiguranja.

© 2018 Sva prava zadrzana.