Hvala na poverenju.

Trenutno nemamo podatak.

OŠ Stevan Čolović

Odluka o osnivanju Osnovne škole "Stevan Čolović" u Arilju doneta je 28.decembra 1964. na sednici Skupštine opštine Arilje.

Trenutno nemamo podatak.

OŠ Ratko Jovanović

Osnovna škola "Ratko Jovanović" se nalazi u opštini Arilje, Zlatiborski okrug. Od sedišta opštine je udaljena 21 km. U matičnoj školi u Kruščici i u četiri izdvojena odeljenja, školuju se deca iz gornjeg sliva Velikog i Malog Rzava. Ka ovoj školi gravitiraju deca iz: Bjeluše, Visoke, Radoševa, Kruščice, Brekova, Grivske i Severova. Karakteristika škole je velika udaljenost učenika i teški uslovi putovanja. Pojedini učenici iz Severova putuju do škole i po 40 kilometara. Međutim, velikim zalaganjem i učenika i nastavnika ostvaruju se izuzetni rezultati u obrazovanju i vaspitanju.

Trenutno nemamo podatak.

OŠ Isidora Sekulić

Osnovna škola „Isidora Sekulić” s ponosom nosi ime svestrane književnice i prve dame SANU. Smeštena je u centralnom delu Beograda, na teritoriji Opštine Savski venac u ulici Gavrila Principa 42. Još od kako je osnovana daleke 1962. godine, nastojimo da ostvarujemo tri Isidorine ljudske oznake: najveće znanje, neumoran rad, najveću skromnost. Škola se neprestano modernizuje prateći zahteve vremena i potreba svojih učenika. Naročito se u poslednje tri godine u školu intenzivno investiralo, tako da je unutrašnjost školske zgrade dobila sasvim novi lik.

© 2018 Sva prava zadrzana.