Hvala na poverenju.

Trenutno nemamo podatak.

Mesna kancelarija Ugrinovci

Mesna kancelarija Ugrinovci se nalazi u Domu kulture Ugrinovci. U okvirnju nje možete overiti potpis, rukopis ili prepis, izvaditi potvrdu o životu penzionera.

Trenutno nemamo podatak.

Mesna kancelarija Bogutovac

Mesne kancelarije su izdvojene jedinice Odeljenja za opštu upravu u kojima se obavljaju određeni poslovi vezani za njihovu teritoriju. Mesne kancelarija Bogutovac pripada opštini Kraljevo.Bogutovac je naseljeno mesto grada Kraljeva u Raškom okrugu. U naselju se nalaze izvori mineralne vode pa je mesto poznato i kao Bogutovačka banja.

Trenutno nemamo podatak.

Mesna kancelarija Vitanovac

Mesne kancelarije su izdvojene jedinice Odeljenja za opštu upravu u kojima se obavljaju određeni poslovi vezani za njihovu teritoriju. Vitanovac je naseljeno mesto grada Kraljeva u Raškom okrugu.

Trenutno nemamo podatak.

Mesna kancelarija Vitkovac

Mesne kancelarije su izdvojene jedinice Odeljenja za opštu upravu u kojima se obavljaju određeni poslovi vezani za njihovu teritoriju. Mesne kancelarija Vitkovac pripada opštini Kraljevo.

Trenutno nemamo podatak.

Mesna kancelarija Vrba

Mesne kancelarije su izdvojene jedinice Odeljenja za opštu upravu u kojima se obavljaju određeni poslovi vezani za njihovu teritoriju. Mesne kancelarija Vrba pripada opštini Kraljevo.

Trenutno nemamo podatak.

Mesna kancelarija Vrdila

Mesne kancelarije su izdvojene jedinice Odeljenja za opštu upravu u kojima se obavljaju određeni poslovi vezani za njihovu teritoriju. Vrdila je naseljeno mesto grada Kraljeva u Raškom okrugu.

Trenutno nemamo podatak.

Mesna kancelarija Godačica

Mesne kancelarije su izdvojene jedinice Odeljenja za opštu upravu u kojima se obavljaju određeni poslovi vezani za njihovu teritoriju. Mesne kancelarija Godačica pripada opštini Kraljevo.

Trenutno nemamo podatak.

Mesna kancelarija Žiča

Mesne kancelarije su izdvojene jedinice Odeljenja za opštu upravu u kojima se obavljaju određeni poslovi vezani za njihovu teritoriju. Mesne kancelarija Žiča pripada opštini Kraljevo.

Trenutno nemamo podatak.

Mesna kancelarija Kamenica

Mesne kancelarije su izdvojene jedinice Odeljenja za opštu upravu u kojima se obavljaju određeni poslovi vezani za njihovu teritoriju. Mesne kancelarija Kamenica pripada opštini Kraljevo.

Trenutno nemamo podatak.

Mesna kancelarija Konarevo

Mesne kancelarije su izdvojene jedinice Odeljenja za opštu upravu u kojima se obavljaju određeni poslovi vezani za njihovu teritoriju. Mesne kancelarija Konarevo pripada opštini Kraljevo.

Trenutno nemamo podatak.

Mesna kancelarija Kovači

Mesne kancelarije su izdvojene jedinice Odeljenja za opštu upravu u kojima se obavljaju određeni poslovi vezani za njihovu teritoriju. Mesne kancelarija Kovači pripada opštini Kraljevo.

Trenutno nemamo podatak.

Mesna kancelarija Lađevci

Mesne kancelarije su izdvojene jedinice Odeljenja za opštu upravu u kojima se obavljaju određeni poslovi vezani za njihovu teritoriju. Mesne kancelarija Lađevci pripada opštini Kraljevo.

Trenutno nemamo podatak.

Mesna kancelarija Mataruška Banja

Mesne kancelarije su izdvojene jedinice Odeljenja za opštu upravu u kojima se obavljaju određeni poslovi vezani za njihovu teritoriju. Mesne kancelarija Mataruška Banja pripada opštini Kraljevo.Poznata je po lekovitoj Banji koja leči mnoge bolesti.

Trenutno nemamo podatak.

Mesna kancelarija Međurečje

Mesne kancelarije su izdvojene jedinice Odeljenja za opštu upravu u kojima se obavljaju određeni poslovi vezani za njihovu teritoriju. Mesne kancelarija Međurečje pripada opštini Kraljevo.

Trenutno nemamo podatak.

Mesna kancelarija Mrsać

Mesne kancelarije su izdvojene jedinice Odeljenja za opštu upravu u kojima se obavljaju određeni poslovi vezani za njihovu teritoriju. Mesne kancelarija Mrsać pripada opštini Kraljevo.

Trenutno nemamo podatak.

Mesna kancelarija Ratina

Mesne kancelarije su izdvojene jedinice Odeljenja za opštu upravu u kojima se obavljaju određeni poslovi vezani za njihovu teritoriju. Mesne kancelarija Ratina pripada opštini Kraljevo.

Trenutno nemamo podatak.

Mesna kancelarija Ribnica

Mesne kancelarije su izdvojene jedinice Odeljenja za opštu upravu u kojima se obavljaju određeni poslovi vezani za njihovu teritoriju. Mesne kancelarija Ribnica pripada opštini Kraljevo.

Trenutno nemamo podatak.

Mesna kancelarija Rudno

Mesne kancelarije su izdvojene jedinice Odeljenja za opštu upravu u kojima se obavljaju određeni poslovi vezani za njihovu teritoriju. Mesne kancelarija Rudno pripada opštini Kraljevo.

Trenutno nemamo podatak.

Mesna kancelarija Savovo

Mesne kancelarije su izdvojene jedinice Odeljenja za opštu upravu u kojima se obavljaju određeni poslovi vezani za njihovu teritoriju. Mesne kancelarija Savovo pripada opštini Kraljevo.

Trenutno nemamo podatak.

Mesna kancelarija Samaila

Mesne kancelarije su izdvojene jedinice Odeljenja za opštu upravu u kojima se obavljaju određeni poslovi vezani za njihovu teritoriju. Mesne kancelarija Samaila pripada opštini Kraljevo.

Trenutno nemamo podatak.

Mesna kancelarija Sirča

Mesne kancelarije su izdvojene jedinice Odeljenja za opštu upravu u kojima se obavljaju određeni poslovi vezani za njihovu teritoriju. Mesne kancelarija Sirča pripada opštini Kraljevo.

Trenutno nemamo podatak.

Mesna kancelarija Stubal

Mesne kancelarije su izdvojene jedinice Odeljenja za opštu upravu u kojima se obavljaju određeni poslovi vezani za njihovu teritoriju. Mesne kancelarija Stubal pripada opštini Kraljevo.

Trenutno nemamo podatak.

Mesna kancelarija Ušće

Mesne kancelarije su izdvojene jedinice Odeljenja za opštu upravu u kojima se obavljaju određeni poslovi vezani za njihovu teritoriju. Mesne kancelarija Ušće pripada opštini Kraljevo.

Trenutno nemamo podatak.

Mesna kancelarija Čukojevac

Mesne kancelarije su izdvojene jedinice Odeljenja za opštu upravu u kojima se obavljaju određeni poslovi vezani za njihovu teritoriju. Mesne kancelarija Čukojevac pripada opštini Kraljevo.

Trenutno nemamo podatak.

Mesna kancelarija Atenica

Mesne kancelarije su izdvojene jedinice Odeljenja za opštu upravu u kojima se obavljaju određeni poslovi vezani za njihovu teritoriju. Mesne kancelarija Atenica pripada opštini Čačak.

Trenutno nemamo podatak.

Mesna kancelarija Kulinovci

Mesne kancelarije su izdvojene jedinice Odeljenja za opštu upravu u kojima se obavljaju određeni poslovi vezani za njihovu teritoriju. Mesne kancelarija Kulinovci pripada opštini Čačak.

Trenutno nemamo podatak.

Mesna kancelarija Pridvorica

Mesne kancelarije su izdvojene jedinice Odeljenja za opštu upravu u kojima se obavljaju određeni poslovi vezani za njihovu teritoriju. Mesne kancelarija Pridvorica pripada opštini Čačak.

Trenutno nemamo podatak.

Mesna kancelarija Jezdina

Mesne kancelarije su izdvojene jedinice Odeljenja za opštu upravu u kojima se obavljaju određeni poslovi vezani za njihovu teritoriju. Mesne kancelarija Jezdina pripada opštini Čačak.

Trenutno nemamo podatak.

Mesna zajednica Zablaće

Naselje Zablaće prvi put se spominje u dokumentima iz petnaestog veka, u podacima o popisu stanovništva Smederevskog sandžaka iz 1476. godine kada je u selu bilo 12 kuća. Samo naselje je verovatno još starije jer su arheološke iskopine predstavljene rimskim novcem iz drugog veka nove ere, pokazale da je rimski put od Čačka ka Kraljevu vodio kroz zablaćsko polje.

© 2018 Sva prava zadrzana.