Hvala na poverenju.

Trenutno nemamo podatak.

Diadema

Butik za punije osobe Diadema vec dugi niz godina je prisutan na srpskom trzistu i moze se pohvaliti izuzetnim kvalitetom svojih modnih proizvoda.Svaka nasa kolekcija prati aktuelne modne trendove, a ono sto je najbitnije kod izrade odece za puniji stas je savrseni kroj, po cemu smo poznati.

Trenutno nemamo podatak.

ZID2

Butik ekskluzivnih muških odela ZID2 se nalazi u samom centru Beograda, u TC City Passage. Svojom ponudom svečanih, ceremonijal ali i poslovnih muških odela smo se izdvojili kao jedinstvena specijalizovana radnja za odevanje gospode za sve posebne prilike (venčanje, mature, prijeme, nastupe, poslovne prilike i slično).

Trenutno nemamo podatak.

Niki

Naš proizvodni program čini oko 150 artikala kao što su benkice, kapice, bodići, kompletići za iznošenje iz porodilišta, posteljine, prekrivači, vreće, majice, duksevi, pidžame, jaknice…

Trenutno nemamo podatak.

Wizard

Butik ženske garderobe. Najnoviji modeli i pristupačne cene.

Trenutno nemamo podatak.

Donna Butik

U našoj ponudi pored već poznatih naših venčanica, nudimo i svečane haljine u svetskom modnom trendu za pratnju i goste na svadbi. Posebnim programom pratimo maturantkinje i za njih priređujemo posebne modne revije.

Trenutno nemamo podatak.

IN Fashion Store

Izdvajamo se velikim izborom različitih modela jakni, bundi, prsluka od krzna, bluza, haljina, pantalona, sukanja, torbi, obuce, novcanika, marama, nakita, šalova, rukavica, kapa.

Trenutno nemamo podatak.

Extra Boom Ledy

Polovna kvalitetna garderoba prve klase uvežena iz Nemačke i Švajcarske. Usluge prepravke garderobe po povoljnim cenama.

© 2018 Sva prava zadrzana.