Hvala na poverenju.

Trenutno nemamo podatak.

Metalac bojler doo

Metalac bojler doo je najmlađe preduzeće u okviru Metalac grupe iz Gornjeg Milanovca. Osnovano je 2006. godine, a glavna delatnost preduzeća je proizvodnja bojlera za rezidencijalne i komercijalne korisnike.

Trenutno nemamo podatak.

Termorad Group

Kako bismo u potpunosti zadovoljili potrebe naših potrošača, pokrenuli smo proizvodnju niza artikala iz familije srodnih proizvoda. Hidroforske posude se izrađuju u dve varijante – od pocinkovanog čeličnog lima i od prohroma. Ujedno, Termorad proizvodi i ekspanzione posude za sisteme etažnog grejanja i sanitarnu vodu, namenske inoks posude za vino i rakiju, kao i prohromske dimnjake i dimovodne sisteme.

Trenutno nemamo podatak.

Ivan i-tim doo

VAN I-TIM d.o.o. Vam nudi kompletnu kupatilsku i sanitarnu opremu domaćih i stranih proizvođača. U našoj ponudi nalaze se: kade, tuš kade i kabine, paravani, sanitarna keramika, kupatilski nameštaj, kupatilska galanterija, baterije, slavine i armature, bojleri, vodokotlići, oprema za grejanje, oprema za vodovod i kanalizaciju, keramika, lajsne, lepkovi i silikoni, alati, protivpožarna oprema, ...

© 2018 Sva prava zadrzana.