Hvala na poverenju.

Trenutno nemamo podatak.

Hotel Golf

Elegantno opremljene sobe, sa kupatilom i kadom za hidro masažu, telefonom, televizorom, mini barom sa pićem po želji, internet konekcijom, sefom, fenom za kosu, klima uređem, terasom, auto parkingom i 24h uslugom u sobi. Pored sadržaja u sobama, tu su i dve sale za ručavanje, sa 180 u starom i 300 mesta u novom delu hotela, banket sala, lift, fitnes centar, frizerski salon, 24h nacionalni restoran kao i aperativ bar.

Trenutno nemamo podatak.

Komercijalna banka

Sa ponosom Vam predstavljamo Komercijalnu banku: 47 godina sigurnosti, uspešnog poslovanja, bankarskih proizvoda i usluga prema Vašim potrebama i najvišim evropskim standardima. Sve ove godine rastemo i gradimo Banku za naše građane, klijente i partnere.

Trenutno nemamo podatak.

NLB Banka Beograd

Mi smo NLB Banka Beograd, Vaš pouzdan partner u ličnim i poslovnim planovima. Klijenti su u fokusu svih naših aktivnosti, Vaše potrebe i planovi najvažnije smernice za naše poslovanje, a Vaše poverenje naš najveći uspeh. Mi ne prodajemo proizvode, već kreiramo kompletne finansijske odgovore za Vaša životna i poslovna pitanja.

© 2018 Sva prava zadrzana.