Hvala na poverenju.

Trenutno nemamo podatak.

Manastir LJubostinja

Manastir Ljubostinja se nalazi u blizini Trstenika u ataru sela Prnjavor i 9 km severoistočno od Vrnjačke Banje.Smešten je u dolini male planinske reke (LJubostinjska reka). To je zadužbina kneginje Milice.Posvećen je Uspenju presvete Bogorodice. Manastir je građen od 1388. do 1405. godine. U LJubostinji su sahranjene kneginja Milica, žena kneza Lazara i monahinja Jefimija, koje su se posle Kosovske bitke ovde zamonašile sa brojnim udovicama srpskih vlastelina izginulih u bojevima na Marici i Kosovu polju. Danas je LJubostinja ženski manastir koji čuva i održava oko pedeset monahinja.

Trenutno nemamo podatak.

Auto Servis Markus

Limarsko-farbarska radionica osnovana je 1990. godine u Nišu. Godine koje su iza nas, garancija su kvaliteta usluga koje pružamo vlasnicima automobila nezavisno od marke, modela ili starosti istog.

Trenutno nemamo podatak.

Modena Color

Auto centar Modena Color je specijalizovan za auto limarske usluge, saniranje svih vrsta havarija na vozilima, poliranje automobila, farbanje i lakiranje vozila u komori.

Trenutno nemamo podatak.

Permanent make up studio
Blue Eyes

Permanent make up studio Blue Eyes se prvenstveno bavi trajnom šminkom obrva, usana i očiju. Između ostalog u svoju ponudu ubraja depilaciju, tretmane lica, svilene trepavice, minival i farbanje trepavica, oblikovanje obrva, profesionalnu šminku...

Trenutno nemamo podatak.

EkoBeauty salon

Profesionalno šminkanje za sve prilike, Korekcija obrva (čupanje i oblikovanje, Farbanje obrva, Farbanje trepavica, Skidanje nausnica, Depilacija lica, Microblading i DUST, Nadogradnja trepavica.

© 2018 Sva prava zadrzana.