Hvala na poverenju.

Trenutno nemamo podatak.

Peca doo auto škola

Peca je auto škola iz Kragujevca koja se bavi obukom vozača A B i C kategorije. Pružamo Vam mogćnost obuke na različitim tipovima vozila. Na raspolaganje Vam stavljamo i svoj tim instruktora sa dugogodišnjim iskustvom, ali i poligon naše auto škole. Nudimo vam kvalitetnu obuku, tačnost dogovora, teorijska i praktična obuka, saveti pre tipovanja.

Trenutno nemamo podatak.

Zeleno svetlo

Ideja vodilja od osnivanja auto-škole bila je unapređenje kvaliteta obuke i edukacija budućih vozača u cilju povećanja bezbednosti u saobraćaju. Koristeći savremene metode obuke vozača i izborom kadrova i sredstava, već 1995. godine Zeleno svetlo je proglašeno za najbolju auto-školu u Srbiji koji epitet i danas uživa.

Trenutno nemamo podatak.

Auto škola Pavlin

Auto škola je osnovana 1996 godine na Novom Beogradu. Višegodišnje iskustvo nam je potvrdilo da je kvalitet obuke i zadovoljstvo klijenata jedini i najbolji način da kao auto skola napredujemo.

Trenutno nemamo podatak.

Auto škola Čigra

Auto škola Čigra osnovana je 1995.godine u Beogradu rešenjem ministarstva. Za 20 godina rada u obuci u AŠ Čigra je izvršilo obuku preko 10.000 kandidata, za kategorije A1, A2, A, B, C, CE, D .

Trenutno nemamo podatak.

Auto škola Peta Brzina

Auto škola Peta Brzina postoji od 1993. godine. U toku dugogodišnjeg rada kroz našu školu je prošao veliki broj kandidata, koji su postali uspešni vozaci. Uspešnost i strucnost predavača, instruktora i ispitivača ove auto škole ogleda se kroz dugogodišnji rad i veoma visok procenat položenih vozackih ispita.

Trenutno nemamo podatak.

Auto škola Monca Prima

Tim auto škole Monca Prima je prijateljski nastrojen i ambiciozan, koji pruža visok kvalitet obuke. Naš kvalitet se oslikava u timu profesionalnih instruktora sa višegodišnjim iskustvom u obuci kandidata, koji će Vam nesebično preneti svoje znanje i pomoći da postanete savesni i sigurni vozači, kako bi doprineli većoj bezbednosti saobraćaja.

© 2018 Sva prava zadrzana.